Villkor

Allmänt

Dessa villkor gäller alla köp hos Leksakshjältarnas webbshop. Du måste vara minst 18 år gammal för att handla hos oss. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och distansavtalslagen.

Ångerrätt

Din ångerrätt gäller under 14 dagar. Om du ångrar ditt köp under den perioden ska du skicka ett meddelande till oss via kontaktformuläret här på webbplatsen. I ditt meddelande måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.

Beställning

Minsta ordervärde för att din beställning ska levereras är 100kr. En bekräftelse på beställda varor skickas till din e-postadress.

Priser och avgifter

Alla priser i webbshoppen inkluderar moms. Andra avgifter kan tillkomma beroende på varans art. Du kan dock alltid se det slutgiltiga priset i kassan innan du genomför beställningen.

Betalning

Vi erbjuder säker kortbetalning, swish eller förskottsbetalning via Plusgiro och Bankgiro.

Leverans

Varorna levereras till dig inom 3 dagar, antingen till din leveransadress eller till ditt ombud beroende på paketets storlek och vikt.

Ej hämtade varor

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift.

Byte av vara

Du har möjlighet att byta en vara inom ångerfristen 14 dagar, och du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadats på grund av att du är vårdslös gäller inte ångerrätten.

Returer

Om du vill returnera en vara pga att du ångrat ditt köp, eller om du vill byta en vara, så får du själv betala returfrakten. Fraktkostnaden för den nya varan bekostas av Leksakshjältarna. Du bör använda kontaktformuläret och ange vad ärendet gäller så får du instruktioner om hur du returnerar varan.

Reklamationer

Skulle du upptäcka fel på produkten vid mottagandet så ersätter vi dig med en ny produkt. Du reklamerar en vara via kontaktformuläret på webbplatsen.

Personuppgifter och sekretess

Leksakshjältarna värnar om din integritet och de personuppgifter vi behandlar är i enlighet med GDPR (General Data Protection Regulation).

Leksakshjältarna Org.nr: 6803131496 ansvarar för samtliga personuppgifter som behandlas av oss. Vid frågor om personuppgifter kontakta oss via e-post: info@leksakshjaltarna.se.

De personuppgifter som insamlas utgör till största delen kontaktuppgifter för information och varuleveranser, men också viss reklam och marknadsföringsändamål. Uppgifterna som kan behandlas innefattar: namn, adress, telefonnummer, personnummer, e-postadress och intressen.

Leksakshjältarna sparar personuppgifter om du till exempel har anmält dig till ett nyhetsbrev, beställt varor eller på annat sätt kommit i kontakt med oss och visat intresse för våra tjänster. Endast de uppgifter som är nödvändiga för leverans av varor, kategorisering och kommunikation sparas.

Uppgifterna sparas så länge du är kund hos oss eller anses kunna bli kund inom ett år.

I vissa fall kan Leksakshjältarna anlita utomstående organisationer för exempelvis marknadsaktiviteter gällande egna produkter, och uppgifterna kan då delas med dessa. Endast de uppgifter som är nödvändiga för aktiviteten kommer att användas. Dock förekommer inget utlämnande av uppgifter till utomstående i annat syfte än Leksakshjältarnas egen kommunikation och marknadsföring.

Alla rimliga åtgärder för att förhindra personuppgifter från att spridas utanför den egna organisationen annat än ovanstående, kommer att vidtas.

Genom att handla i webbshoppen eller lämna personuppgifter till oss på annat sätt, samtycker du till att uppgifterna sparas och hanteras enligt dessa villkor.

Du kan när som helst begära ett utdrag av de uppgifter som finns registrerade om dig. Du kan också begära att felaktiga uppgifter ändras, eller att dina uppgifter raderas. Du kan dock inte fortsätta vara kund hos oss eller nyttja våra tjänster om dina uppgifter raderas.

För att begära ändring eller raderande av dina uppgifter ska du skicka ett meddelande till oss via epost: leksakshjaltarna@gmail.com

Hittar du inte informationen du söker?
Kontakta oss